indeling King

Wie is de KING

Indeling
De oorzaak van veel verbouwingsplannen is vaak het gevoel dat men te weinig ruimte heeft. Dat kan de behoefte aan een grotere woonkamer zijn maar ook een gebrek aan slaapkamers, of verouderd indeling. Soms is deze droomwoning door middel van een vindingrijke oplossing, nog binnen de bestaande ruimte te vinden.

KING
Sinds 1992 is Roland King bezig met het realiseren van stimulerende creatieve projecten. King Architecten, een eenmanszaak van Roland King, is een onafhankelijk ontwerp- en projectmanagementbureau in de regio Amsterdam.

Samen
Ik luister en denk met u mee, in plaats van een ontwerp sturen vraag ik eerst wie u bent, hoe u wilt wonen, uw ‘lifestyle’, wensen, eisen en passies. Daarbij kent KING Architecten een gedegen procesmanagement waarin uw vraag stap voor stap in duidelijke beslismomenten wordt opgelost.

Netwerk
Roland King is ingeschreven in de Bureau Architectenregister BA en bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. KING kent een groot netwerk van adviseurs en andere disciplines en in vergelijking met andere architectenbureaus, heeft KING geen overhead- en personele kosten.